Onze huisjes

Win

Wins huisje is een van de grootste huisjes op het veld. Het bestaat uit drie gestapelde containers, twee onder en één boven. Win heeft het hele huis zelf gebouwd.

Bekijk foto’s

Leonie

Leonie heeft voor een casco houtskelet van Mindful Homes gekozen. Daarna heeft ze met haar vader het huis verder afgebouwd. Ze is speciaal voor haar huis vanuit Noord-Holland naar Dordrecht verhuisd, en woont er nu heel gezellig met haar kat.

Bekijk foto’s

Linda, Kerstin en Sam

Linda en Kerstin wonen samen met hun kleindochter Sam. Hun huisjes zijn allemaal in dezelfde stijl gebouwd bij Dutch Tiny Houses. Ze hebben buiten een prachtige tuin aangelegd met een kruidenspiraal, een bijenhotel en een pergola.

Bekijk foto’s

Martijn

Martijn heeft een containerwoning met drie openslaande deuren. Aangezien hij door het hele land werkt, is hij meestal alleen in de weekenden aanwezig.

Conny

Conny heeft haar huisje laten bouwen bij Mill Home. Ze woont hier samen met haar twee kinderen, die in de weekenden langskomen. Ze hebben allemaal eigen slaapruimtes.

Bekijk foto’s

Dide en Merijn

Dide en Merijn zijn erg blij met hun gloednieuwe huisje van Liberté. Als je binnenkomt, sta je gelijk in de grote keuken. Deze hebben ze zelf geïnstalleerd.

Bekijk foto’s

Reggie

Met 50 m2 is een van de grootste huisjes op het veld van Reggie. Haar huisje is kant-en-klaar gebouwd door Dutch Tiny Houses. De twee verdiepingen zijn apart gestapeld op locatie.

Bekijk foto’s