Wie zijn we?

Leonie

Leonie heeft haar tiny house samen met haar vader Theo gebouwd. Ze woont samen met haar kat en werkt als grafisch vormgever in Alblasserdam. Voor de vereniging werkt ze als secretaris.

Meer foto’s van haar huisje zijn te vinden op instagram.com/leoniegoestiny.

Brenda

Brenda woont sinds 2014 in Dordrecht en werkt hier als wijkverpleegkundige. Ze heeft haar huisje casco laten bouwen door Liberté, waarna alle buren hebben geholpen met het afmaken van de keuken en de badkamer. Haar konijntje is ook mee verhuisd.Reggie

Reggie begon haar eigen levensavontuur in Indonesië, kreeg onderwijs in Nederland en heeft vervolgens ook in Australië en Engeland gewoond. Ze geniet nu van een tiny pensioen in haar grote tiny house.

Win

Win woont al bijna zijn hele leven in Dordrecht. Hij heeft op het terrein zijn eigen tiny house gebouwd van 3 zeecontainers. Hij komt uit een familie met veel klussers en kan zeker niet stilzitten. Voor de vereniging werkt hij als penningmeester.

Dide en Merijn

Dide en Merijn begonnen in 2020 na te denken over tiny wonen. Toen er in 2021 nog kavels vrij waren, hebben ze toch de stap gemaakt. Hun huisje is gebouwd door Liberté. Dide staat voor de klas en Merijn werkt voor een baggerbedrijf.

Linda, Kerstin en Sam

Linda en Kerstin waren de eerste bewoners van Tiny Houses Crabbehof, samen met hun kleindochter Sam. Sam heeft haar eigen huisje en volgt een studie tot meubelmaker. Met een hond en twee katten is het een gezellige boel!